Spaar mee voor korting op avondentreekaarten voor Potatolands bij de deelnemende winkeliers in Axel en omstreken. Spaarkaarten zijn bij de winkels verkrijgbaar. Bij elke transactie krijgt u een stempel en spaart u heel snel vijftig procent korting bij elkaar!

Een volle kaart met zes stempels is goed voor een entreekaartje voor 5 euro in plaats van 10 euro. De actie geldt van 26 juni tot en met 23 juli 2017. Het middagprogramma Potatolands Junior (van 15.00 tot 19.00 uur) is gratis toegankelijk. Het avondprogramma vangt aan om 19.00 uur.

De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de raamposter van de Potatolands-spaaractie.

Voorwaarden

Klanten krijgen bij elke transactie bij een deelnemende winkelier of bedrijf een stempel, van maandag 26 juni tot en met zondag 23 juli. Volle kaarten kunnen vanaf vrijdag 30 juni tot en met zaterdag 12 augustus worden ingeruild voor een entreebewijs met korting bij Bruna Axel en Deto Jeans. Een entreebewijs kost dan slechts 5 euro in plaats van 10 euro! Er kan naar hartenlust worden gespaard: iedereen kan voor meerdere entreekaartjes sparen. Na 13 augustus zijn de volle spaarkaarten niet meer geldig. De spaarkaart kan NIET worden ingewisseld bij de kassa van Potatolands op 26 augustus 2017. De spaarkaart is niet inwisselbaar voor contanten. Enkel een volle spaarkaart kan ingewisseld worden voor korting op een entreebewijs.

Volg ons op Instagram
(c) copyright Deto Jeans | Sitemap | Website door: DORST