Ruilen & Retourneren

Wettelijk gezien mag je je aankoop binnen 14 werkdagen zonder opgave van reden naar ons terug sturen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het/de artikel(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele bezorgkosten gecrediteerd. De bezorgkosten worden enkel terugbetaald als je de hele bestelling terugstuurt. De kosten voor retour van jou thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het/de artikel(en). 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, kun je ongedragen artikelen (passen mag uiteraard wel) met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Let op: kosten van retourzending zijn voor de klant. 

Retourneren in een van onze winkels
Een bestelling kan eenvoudig en gratis geretourneerd worden in een van onze winkels. Je kunt het pakket met de factuur en een ingevuld retourformulier af geven bij Deto Jeans Axel of Deto Jeans Sluis. Zodra wij de retour verwerkt hebben zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald. 

Retourneren per post
Een bestelling per post retourneren kan eenvoudig door het retourformulier in te vullen en toe te voegen en op het pakket onderstaand adres te vermelden. Het pakket dien je naar een postkantoor te brengen. 

Onderstaand het retouradres:
Deto Jeans
Noordstraat 20 
4571 GD Axel 
Nederland 

Ruilen
Ongedragen artikelen kunnen altijd binnen 14 dagen geruild worden. Indien je wilt ruilen voor een andere maat, kleur of artikel kan dat als volgt:

Ruilen in een van onze winkels
Een bestelling kan geruild worden in een van onze winkels. Je neemt de bestelling, factuur en ingevuld retourformulier mee naar Deto Jeans Axel of Deto Jeans Sluis. Een van onze medewerkers helpt je vervolgens graag verder om een vervangend artikel te vinden.

Retourneren en opnieuw bestellen
Ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk. Je kunt het product binnen 14 dagen retour sturen, zodra de retourzending verwerkt is ontvang je de terugbetaling. Je kunt vervolgens een nieuwe bestelling in de online shop plaatsen.

 

 

 

 

Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.