Verzending & Levering

Wij bezorgen artikelen binnen Nederland met PostNL. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, worden binnen 24u verzonden. De onderstaande mogelijkheden bieden wij aan: 

Bezorging thuis of op een afleveradres 
De bestelling wordt thuis of op een door jou aangegeven afleveradres bezorgd. Indien je niet aanwezig bent op het moment van bezorgen, dan zal PostNL je bestelling meestal bij één van je buren aanbieden of het de volgende dag opnieuw aanbieden. Wanneer geen van beide lukt, ontvang je van PostNL een bericht dat je het pakket bij het postkantoor kunt ophalen.

Afhalen bij een PostNL vestiging
De bestelling kan ook geleverd worden bij een PostNL punt. Op die manier kun je zelf bepalen waar en wanneer je je pakket ophaalt. Bij het invullen van je postcode krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde PostNL locaties. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer je een bestelling vanuit Nederland plaatst.

Bestelling afhalen in een van onze winkels
Je kunt je bestelling ook binnen 7 dagen bij een van onze winkels; Deto Jeans Axel of Deto Jeans Sluis afhalen. Hiervoor dien je eerst een bevestigingsmail te ontvangen dat je bestelling klaarligt in het desbetreffende filiaal. Bekijk de openingstijden.

Verzendkosten
Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor orderbedragen boven de € 100,-. Voor orderbedragen onder de € 100,- brengen wij €3,95 in rekening voor NL & BE

 

Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.