Verzending & Levering

Wij bezorgen artikelen binnen Nederland en België. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00u worden geplaatst, worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. De onderstaande mogelijkheden bieden wij aan: 

Bezorging thuis of op een afleveradres 
De bestelling wordt thuis of op een door jou aangegeven afleveradres bezorgd. Indien je niet aanwezig bent op het moment van bezorgen, dan zal PostNL je bestelling meestal bij één van je buren aanbieden of het de volgende dag opnieuw aanbieden. Wanneer geen van beide lukt, ontvang je van PostNL een bericht dat je het pakket bij het postkantoor kunt ophalen.

Afhalen bij een PostNL vestiging
De bestelling kan ook geleverd worden bij een PostNL punt. Op die manier kun je zelf bepalen waar en wanneer je je pakket ophaalt. Bij het invullen van je postcode krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde PostNL locaties. 

Bestelling afhalen in een van onze winkels
Je kunt je bestelling ook binnen 7 dagen bij een van onze winkels; Deto Jeans Axel of Deto Jeans Sluis afhalen. Hiervoor dien je eerst een bevestigingsmail te ontvangen dat je bestelling klaar ligt in het desbetreffende filiaal. Bekijk de openingstijden.

Indien je een bestelling vanuit België plaatst verzenden wij met Bpost en geldt het volgende: 

Bezorging thuis 
De bestelling wordt thuis bezorgd. Indien je niet aanwezig bent steekt de postbode een afwezigheidsbericht in je brievenbus. Het pakket kan vervolgens binnen 14 kalenderdagen afgehaald worden bij het afhaalpunt dat op het afwezigheidsbericht vermeld staat. Je kunt bij Bpost ook je aflevervoorkeuren instellen. Dit kan zijn op een veilige plaats rond het huis, bij een door jou gekozen buur of in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Verzendkosten
Wij bieden gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,-. Er wordt € 3,95 in rekening gebracht voor bestellingen onder de € 80,-. 

 

 

Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.