• Gratis verzending vanaf €150,- !
  • Altijd gratis retourneren in onze winkels
  • Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vertrouwd online winkelen

De jeansstore voor dames, heren & kids Over Deto Jeans

Deto Jeans is een Zeeuws-familiebedrijf met vestigingen in Axel en Sluis. Wie al eens een bezoek heeft gebracht aan een van de ruime winkels, weet dat wij staan voor jeans, mode en een persoonlijke service. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends, mode en merken, omdat we onze vele trouwe klanten willen blijven verrassen en prikkelen. Het karakter van onze winkels staat al vele jaren voor een mooi en breed publiek. Het hele gezin moet kunnen slagen bij Deto Jeans, met een casual mode die betaalbaar is voor iedereen. Wij geloven nog steeds in de kracht van fysieke, stenen-winkels waar service voor ons op de eerste plaats staat.

Online bieden wij een klein deel aan uit ons assortiment van Outletstore Axel!

Instagram

Alleen dit weekend nog 2e Jeans -40% korting. Wist je al dat wij...Vandaag op 2e pasen zijn in Sluis zijn alle winkels open! 
????...Vandaag op goede vrijdag geen koopavond in Axel! De winkels zijn...Ook vandaag (zondag) tijdens onze jeans actie staan we voor u kl...⁉️De jeans actie is van start⁉️ Deze actie is geldig op ...VANGUARD & CAST IRON. ONZE NIEUWSTE HEREN MERKEN! 
????DAMES 
Y...
Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.